söndag 8 mars 2009

Världens antiklimax

Ja vi hade fått gå in i Globen vi hade tagit våra platser. Vi satt och vänta på att förbandet skulle börja spela. Klockan blev 20.00, inget hände. Så plötsligt ser vi att det kommer några gående i gången mot scenen. Och det är inte förbandet det är Lars Ulric, Kirk Hammet och Robert Trujillo. Ingen James Hetfield… Jag tänkte att de kanske skulle presentera förbandet, det vore ju trevligt. Lars börjar prata och det visar sig att James har mått riktigt dåligt hela dagen och var nu på väg till sjukhuset och konserten är inställd. ”Metallica will not be playing tonight.” De var väldigt ledsna över det som hänt men lovade att komma tillbaka i maj och spela för oss som hade biljetter. Alla blir skitsura och så var det bara att gå ut igen, bara att gå hem.

Det är ju skittråkigt och jag är råförbannad men är man sjuk så är man. Det kanske är nått allvarligt fel på honom, det ska bli spännande och se om man får veta vad som hänt senare.

Det som svider MEST är att de spelade i Globen IGÅR!!! Trist att man valde att gå idag och inte igår, suger ju. 16 000 personer såg dem alltså igår här i Stockholm!

FAN!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

I'm so sorry raring! Hoppas att majkonserten blir tio gånger bättre istället!