onsdag 9 september 2009

Workout

Anyways, I did it! Jag tränade!

Stjärt vad det var jobbigt, ligger här i soffan med ömma ben, buhu!

Jag var iaf kung inne på gymmet, när jag kom in var det två killar där, ett kex. Biffar som stod och pumpade muskler när jag höll på att avlida på löpbandet, jag gav nog ett stabilt första intryck. Sen gick de, skönt, helt själv där inne. Det var tur för det var precis när jag närmade mig 20 minuter på bandet och det var ingen vacker syn, trodde jag skulle svimma. Gick i nån minut och sprang sen på igen till 30 minuter, nöjd!

Sen kom tyvärr en annan kille in precis när jag skulle börja lyfta skrot och jag är fan inte stark längre. Jag tyckte förut att jag ändå var ganska stark men inte längre, musklerna är helt borta.

Men nu har jag kommit en bit på den lååånga uppförbacken, får se om jag kan träna några gånger i veckan nu. Man kan ju hoppas.

Jag tror att träningsvärken imorgon inte kommer att vara nådig. Nerför trapporna på fyran 100 gånger kommer inte att bli kul, gästerna får nog visa sig själva runt, hehe.

2 kommentarer:

Fancy sa...

Alltså, vad är detta?! Sen när gillar du muskler? Först håller du med på min "jag applåderar"-lista där jag skrivit upp att jag älskar muskler, och nu detta? Ett kex som lyfter skrot? Are your true colours shining trough, eller har jag influerat dig på något sätt?

elin sa...

Du var ju inte där, han hade precis lagom med muskler. Snygga slanka liksom. De hade ju tröjor på sig och då ser man ju bara armmusklerna och armmuskler har jag aldrig haft något emot. Det är dödsrippade killar som jag inte riktigt tänder på.

You'r reading way to much into this!