fredag 11 september 2009

Gammalt godis

Som jag skrev så köpte vi nya prylar till Nyhetsmorgon igår och idag när jag plockade upp och gjorde fint med alla nya grejer så fick jag ett städryck. Rensade i skåpen, ställde iordning och torkade rent. Blev väldans trevligt och luktar nu väldigt gott istället för fuktskada.

Så på översta hyllan i ett hörnskår där vi har porslin och bestik hittade jag en skål med godis, mycket gammalt godis. Vi har bara godis när det finns publik. Det är bara Efter Tio och Kvällsöppet som har publik och de har haft uppehåll sen i maj. Så godiset är riktigt gammalt, kanske tom äldre för sista programmen såg vi ju till att folk åt upp allt godis och bjöd runt till alla på fyran. Inte så fräscht. Och eftersom den här hyllan är väldigt högt upp så har man abra slängt upp grejer som ska ligga på den hyllan och väldigt mycket så som ett paket med tvättsvampar och diskhandskar hade landat i det här svettiga godiset. Allt var jättekladdigt. Blä!

Jag vet itne om man ser hur extremt svettigt godiset var, kanske på närbilds bilden. När jag hällde ut det sen u soporna så var det en sås kvar i botten, uuaha!
Canyd, nån?

Inga kommentarer: