fredag 29 maj 2009

I'm a girl och jag vill bli fri

Idag kommer att bli en underbar dag. Sitter på jobbet och jag kan knappt resa mig från stolen för jag har sån jävla mensvärk! Herregud asså hörrni! Jag brukar få värk de första dagarna men nu är det fan inte nådigt och de har ju slutat med att ha värktabbletter här på jobbet så det är bara att bita i det sura äpplet och köra på, på med masken bara!

Det som får mig att överleva är Freddie i mina öron - fantastiskt! Youtubade runt lite nu när jag lyssnat på alla hits och tittade på lite inslag i stil med "Freddies last days" och jag började nästan gråta, det är så sorgligt. Snart har han varit död i 20 år liksom men vilken snorunge känner inte till Queen? Otroligt!

Bästa musikvideon! Så jävla kung! Han ÄR SÅ bra som sårad uttråkad hemmafru. Älskar när han rullar fram på golvet med "nakna" männsikor. Sånt här skriver inte sig själv, ett geni har varit inblandad. Och kan han ha tajtare skinnbrallor?



Så idag ka vi väl alla slå oss fria från deprimerande stereotyper och tråkig vardag, är ni med mig? Det är ju trots allt fredag.

lördag 23 maj 2009

Ölskiva

Ikväll ska jag iväg till en vän som heter Iggis, han fyller år imorgon och bjuder sina friends på en härlig "ölskiva", massa mat och bärs. Jag har hela kylen full med öl och jag vet inte hur jag ska orka bära alla flaskor. Jag har även en vinflaska från Nyhetsmorgon där inne, tror ni han blir rasande om man tar med den? Den är ju öppnad liksom och måste drickas upp snart. Dyrt var det också och det är ju faktiskt födelsedagsfest, tåls att tänka på. Har drygt en kvart på mig att bestämma mig. Det är ju gott med vin...med öl också...och det är ju en ÖLskiva... Jag kan ta med den och dricka på toan.

Anyhow, dagens frisyr är jag riktigt nöjd med:
So fashion lovers, hiss eller diss?
Känner mig lite bohem, hippie liksom. Det blev riktigt bra men det var jobbigt och hålla upp armarna när jag flätade. Otränad? Jag?
Åh fy fan va snyggt det blev. Sen när nyduschad ruffset har lagt sig kommer det att se ännu bättre ut! Jag är redo för feeeest!
Nu ringde Billan att hon och Linus är klara så nu drar jag! CIAO

torsdag 21 maj 2009

Of course Tight

Vi var ju såklart på Tight igår det behöver jag väl knappast säga va? Sophie var med vilket var mycket roligt, hon har ju aldrig varit där förr. Hon sa att hon hade kul, jäj! Men i veckan så hittade jag "film" funktionen på min kamera så jag tänkte bjuda er på en dans till Kid Cudis "Day n' Night" performed by Fancy F. Hon är tjejen i blå t-shirtklänning och kvaliten suger, den var inte så här dålig när jag tittade här på min dator men på internet ser för kackigt ut, trist...

Fancy är ju en helt jävla fantastisk dance-mover!

Angie I missed you on the floohooho!

(Pic from last week)

Nu ska jag krypa ner i det tidigare inlägget, jobb imorgon ju!

Sova ikväll

I natt ska jag sova i nyttvättade lakan!

Finns det något bättre?

Att nyduschad, med fuktigt men nästan torrt hår krypa ner och riktigt gojsa ner sig i det fluffiga täcket med helt nytvättade och oanvända lakan. Mmmmmmm! Då sover man gott, somnar in på lätta fem minuter.

Längtar redan...

onsdag 20 maj 2009

Rådgivning

Stina, nu har jag varit på min make up lektion som jag fick av dig i födelsadagspresent, vad tycks? Jag tycker mest att jag ser dum ut eftersom jag inte är van att se mig i smink men det kanske är ganska snyggt, jag önskade "en sommarfräsch sminkning". Det var väldigt roligt iaf. Får se om jag börjar med det här någon gång, jag tror inte de men man vet ju aldrig.
Fan va stor underläpp jag fick, haha!

söndag 17 maj 2009

Det är dags...

...för ett fylleinlägg! JA!

Vi är hos Mangie i Skarpäng! Han fyller år, 22 bast. En gammal jävel helt enkelt!

Det är Lykke Li som vrålar i högtalaren och det är helt klart jävligt grymt...Mange fråga nyss om jag ska sova här och jag tror JA, orka GÅÅÅÅÅ till nattbuss! I think NOOOOT!

Vad gör ni andra galna läsare ikväll?!?!?!?!?!? Angie? hos Emil åååf cååårs!! Billan är här, Sandra: MUPPsala, Sophie: LUNDfittan!, Gurra: jobbar, Fancy: bor i Fruängen och Täby är inte koolt nog! Klara: JAAAA; vem fan vet va hon göööör! Förlåt om jag glömde nån, jag är FULL!

Packat noog?!?!?

NU: Lykke Li - Dance Dance Dance
Den är bra, check it out!!! (säger Linus!)

fredag 15 maj 2009

Äntligen MAXI!

Jag ahr velat ha en maxiklänning, jag vet inte hur länge, typ sen i höstas har jag planerat att i sommar blir det maxi! Jag har letat och jag har letat och har inte hittat något jag gillar, sommaren närmar sig och jag började bli ledsen MEN så idag hittade jag TVÅ! Båda på H&M, jag har inte shoppat där på 100 år men den här veckan har jag varit där två gånger och shoppat jättemycket varje gång, hur kul som helst!
Veckans shopping:
Maxiklänning 1, favoriten!

Maxiklänning 2 och en härlig tunika!

Skitroliga leggins, linne med en fin påfågel och en färggladrutig herrskjorta!

Fräna supersköna skor!
TVÅ bikinis!
Nu gäller det bara att komma i form inför BITCHEN 2009 för det var ju inte kul i bikiniprovrummet! SKOJA INTE! Stod och tittade mig själv i spegeln och ba: hh, enerverande tragisk åsyn!!!
Nä men nu ska jag bli sommarfräsch och börja sköta om mig själv, har haft en liten orksvaka i nån månad nu. Har inte orkat göra någonting: träna, laga riktig mat, läsa min bok, blogga, "ta hand om mitt yttre" och det har sugigt!!! På måndag ny vecka, nytt liv! YEAH, eller? För det vore ju kul om man var HET som sommaren själv, serri!

måndag 11 maj 2009

If U Seek Brittan Fittan...

...så kommer hon att vara i Globen den 13 juli och det kommer JAG också att vara!!! TJIIIHOOO, köpte biljetter imorse, JÄJ!

Det kommer bli HETT! Hoppas hon hittar mig i sitt sökande!

lördag 9 maj 2009

VALBORG - 10 dagar senare...

Valborg spenderades 2009 i Muppsala. Jag rekommenderar alla i åldrarna 19-27 att i framtiden fira Valborg i Muppsala, vilken höjdar tillställning!! Jag och Sophie bilade upp på onsdagsnatten och kom hem till Sandras tomma lägenhet vid ett snåret, mysigt. Sandra och Billan var ute på "Kvalborg", de kom hem strax efter oss och vi hoppade i säng.

Upp klockan 07.30 nästa dag: flottränning! Sandra hade bygt en flotte och skulle kasta sig ut i Fyrisån, idiot. Hon klädde sig i full mundering: bikini, våtdräkt, flyväst och hjälm. Med paddeln i högsta hugg cyklade hon ner till start.

Vi andra tog med oss hunden, ja vi hade en hund med oss, och gick ner till ån för att försöka hitta en bra plats vid något "fall" så vi kunde få se flottar krascha och människor trilla i. Vi dukade upp en härlig picknick och festen började. Öl klockan kvart över åtta på morgonen är bara för härligt.

Framför oss planterade sig ett stort gäng killar, härligt! Massa kex och låt mig bara säga hundtricket fungerar, det var nästan för lätt. Fast jag tror inte att det var Smilla som fick de där grabbarna att starta konversationen, eller hur? De visade sig vara riktigt trevliga och vi hejade på våra flottar tillsammans och sen var det dags att gå vidare...

...till Ekonomikumparken där vi dukade upp en ännu större picknick med fler människor, grill, vattenpipa och mer dryck. Vi lekte lite i parken.
Man kan ju säga att det var tur att vi träffade de där grabbarna för annars hade vi inte hajat att man skulle till parken. Iofs hade det kanske inte varit jättesvårt att hitta dit eftersom det gick ungefär 100 000 ungdomar på tåg mot parken från forsen. På vägen mot parken tog en fallande gubbe tag i mig bakifrån och drog med mig ner i fallet så jag landade på honom, skitläskigt. Jag trodde han dog. Polisen kom fram och ledde honom hem, jag: "det var inte jag, jag gjorde inget, det var han" snuten: "ja, vi såg" jag: "bra, pjuh, jag tror han bor ditåt".



Jag och Anders försökte stå på de andra, det var ganska svårt. Senare gick de studerande ungdomarna iväg till olika nationer för "Champagnegalopp", jag och Sophie som inte är studenter utan knegare hade vår egna galopp på filten, den var kung!

Dagen fortsatte med mat, dryck, umgänge, raggande hund, kiss i buske, och minnesluckor tills vi gick hem.

Men vad händer där? Gud va stööökigt!

Jag och Sophie däckade i bäddsoffan i några timmar, Billan och Sandra åt middag och väckte oss när det var dags att gå ut igen. Då var det bara på med skjortan igen och ut på ytterligare en filt för grillning. Men tydligen hade vi kommit överens om att vi skulle grilla vårt kött dagen efter. WHAT?!?!?!?! Jag vill veta när detta beslut togs och om jag var kontaktbar. Jag och Sophie lackade: "ge mig KÖTT!" Så vi satt där på filten och TITTADE PÅ när alla andra åt sina härligt grillade saftiga köttbitar, fan ibland är livet orättvist. (Blev det nått kött dagen efter undrar ni? NEJ I tell you!! Bitter)

Vi spenderade resten av kvällen och natten på Studentvägen och drev mest omkring. Jag träffade Klara och ett Blåbär som jag trodde var Klaras vän och att han var gay. Jag och Blåbär går iväg och hänger bland annat folk jag messar Klara:
Elin: "Är Adolf gay?"
Klara: "Vem är Adolf?"
Elin: "Ta med KÖTT"
Nähä, det visar sig att hon inte ens känner killen och han är omöjlig att bli av med. Jag kör en liten manöver och säger att jag mår dåligt och går upp på rummet, väntar 5 minuter, smiter ut, ingen Adolf, kikar hit, kikar dit, ute igen, går, går, aaah shit Adolf, springer åt ett annats håll. Kände mig skittaskig för han var ju snäll men jag tror inte han såg mig han stod och tittade ner i sin mobil.

Fest i studentkorridor...
Jag avslutar kvällen med att gunga jättehögt - KUL! Hela Muppsala upplevelsen var KUL!





torsdag 7 maj 2009

En vecka har gått

Snart ska jag redovisa den gågna veckan med allt dess innehåll: Valborg, Gurra 21 år, METALLICA. En jävligt tuff vecka måste jag säga, nog en av de tuffare jag har levt och en av de bästa på länge. Den blev bara bättre och bättre för var timme som gick, det bara trycktes in aktiviteter.

Jag har helt klart inte återuppstått än... Jag har jobbat ooockså under alla dessa galej så jag mår typ fysiskt dålig för jag är så trött.

Lite pics tills jag orkar mer:
Valborg i Uppsala!
Jag sitter på några grabbar vi hängde med hela dagen i soliga Ekonomikumparken.
På väg hem. Jag la upp den här bilden bara för att jag var så jävla snygg bakifrån, vilket ass DAMN GIRL!
Metallica!
Vi hade rätt skaplig utsikt! Sjukt koolt att vara där! Äntligen!
Hela gänget!