onsdag 22 juli 2009

PAJ i STORA lass

Kräftskivan på Casa Alpne närmar sig med storm steg och innan idag kände jag mig inte i fas men nu har det vänt. Nubben är klar, kräftplanen är klar, sista inköpen ska göras snart och Sandra och jag har lagat pajer för fulla muggar idag. Det känns bra nu som sagt! Nu kan vi köra, nu kan klockan bli 17.00 imorgon torsdag jag är typ redo. (Och jävligt laddad!!)

Här är storköks känslan på topp. Vi är inne på fjärde pajen för dagen och i vilken fart det har gått, jag är imponerad, vilket flyt, vilket sammarbete. Sandra gör fyllningen och jag gör skalet och så sammarbetar vi på ihopsättandet. Vi började klockan 12 och klockan 15.30 var vi klara, good jobb Sandrew! Men nu ligger hon på sängen helt utslagen, hehe.

Sandra steker kantareller. Jag försökte äta en rå, det var inte gott. Jag kräktes nästan och var tvungen och spotta ut den. Sen provade jag en stekt, det var inte gott. Bet bara i den en gång sen åkte den i soporna. Jag vill gilla svamp, det verkar så mysigt att gå ut och skogsmulla och sen komma hem och steka på sina plockade svampar i massor av smör och käka på en rostad macka. Men jag verkar inte kunna...trist.

Resultatet
Uppe tv: Västerbottenostpaj
Uppe th: Köttfärspaj med feta och oliver (skal - glutenfritt)
Nere tv: Spenatpaj med feta och oliver
Nere th: Kantarellpaj med rocula (skal - glutenfritt)
Det här blir nog riktigt gott ska ni se, lite kräftor på det också...MY GOTT!

Inga kommentarer: