fredag 12 juni 2009

Missbruket

Fredag idag och ikväll blir det utgång. Hoffmaestro och Chraa spelar på Tegelbruket och det kommer att bli galet sväningt.

Skitlängesen jag var på TGL och om jag inte minns fel så var jag nykter då men jag hade mycket kul iaf. Man har alltid kul på Bruket, nästan iaf. Det började suga när vi hängde där hela tiden och vi började bli de äldsta där eftersom 90:or började få komma in, vilket sög. Men nu när vi inte hänger där varje helg längre så spelar det ingen roll att det är massa småglin där för man märker inte dem för man har saknat Tegel så mycket och människorna där (som fortfarande hänger där varje helg).

Fan det var också skitlängesen jag såg Hoffe, typ förra sommaren i Kungsträdgården... Kul att dom spelar på Tegel asså, har fan funderat på när de skulle komma dit men jag fattar inte riktigt hur de ska få plats på scenen, de är ju typ 100 pers och scenen på Bruket är skit liten.

(Nej, jag kan inte vrida på filmen. Någon som vet hur man gör?)

Förkrök hos Gurra i Danderyd sen kör vi på!!! Be there! Tjiiho

onsdag 10 juni 2009

BTW...

...så är det så där konstigt ljus ute nu.

Mörkt, fast ljust, fast rosa.

Kusligt, fast mysigt, fast konstigt.

Fantastiskt.

Ska nog stå och titta på det ett tag innan jag lägger mig.

Soppan och Shopping

SKOJA INTE att jag har shoppat idag, och gissa var... i Väsby Centrum - UDDA! 100 par skor och annat lite krims krams, ni kanske får se imorogn om jag orkar, hartvättstuga imorgon.
Jag var där med Soppan som kom direkt från gräsklipparn på golfklubben, vi strosa fan runt i 3 timmar. Skitsoft att vara i ett köpcentrum man inte bruakr vara i. Allt var fan bra och jättespännande. Hittade mycket mer än vanligt, annars är det liksom bara samma gamla vanliga tråk. Sen tog vi en rejäl subba.
Soppan och en tonfisk - hon gilalr tonfisk, jag föredrar Italian Spicy.
Jag upptäkte att de här mackorna är ta mig tusan lika stora som mitt huvud, helt otroligt att de går i faktiskt. Det är som om jag skulle sitta och äta upp mitt eget fejs och lite till! God damn it.
Tack för idag hun! Om du var ett hav vore jag en våg och om Gud hade haft en bror skulle han ha hetat "Om". Inte sant.
Nä måste stänga ner nu, ska fan i säng innan kvart över tio. Jobb imorgon ju och klocakn är nu 22.09 INTE bra. God natt!
(Just nu: The Righteous Brothers - You've Lost That Lovin' Fellin'" )

Konsten att släcka en törst

Idag efter att jag hade varit på banken och träffat en av mina bankmän och placerat lite flow så hade jag lite huvudvärk. Klockan var 14 och jag hade varit uppe sen Nyhetsmorgon. Jag var liiite cranky. Jag ville ha nått sött men inte läsk - jag ville ha en apelsin Festis! Det var längesen man drack.
Så då köpte jag en - för TJUGOSJU KRONOR!!!! Jävla Arlanda! Vad är det med flygplatser och att de tycker att det är berättigat att ta 50% så högt pris jämfört med andra butiker. Idioter. Men oj va gott det var, satt perfekt. Huvudvärken släppte seriöst på första klunken, skumt.

måndag 8 juni 2009

Gröna Lund

Vi var på Gröna Lund igår. Det var som alltid riktigt skoj. Insane var mycket rolig men kort. Jag åkte den två gånger och man ska helt klart sitta på den sidan som är mot parkeringen, när jag och Sophie satt på den sidan var det crazy fun, det var också två småtjejer som satt bakom oss och vi tror att det kan ha haft en inverkan också.
Dags för mat: hamburgare och POMMES!



Efter maten utmanade vi varandra i en 5-kamp för att inte kräkas upp den nysvalda hamburgaren. Det var kul och många var väldigt tävlingsinriktade.
1. Billan - "Grattis"
2. JAAAAG
3. Soppan
4. Gurra
5. Sandra
Men Sophie var den enda som vann ett pris under en av deltävlingarna, tror ni hon var mallig eller? Hon vann den där rosa handen som skrattade när man slog till något. Hon var mycket irriterande. MEN hahaha den gick sönder efter seriöst 3 minuter! In your face!

Mitt i Jet Line, om jag inte minns fel så sjöng vi "I belive I can fly". Ser ju iaf ut som det.

En mycket kul dag!

torsdag 4 juni 2009

Morsdag!

Jag vet att det var i söndags men Sophie den horan har haft sladden till min mobil så jag har inte kunnat lägga in bilderna på mig och mor.

Så här kommer tributen till min älskade lilla mami!
En fantastisk dag, vi gjorde rabarberkräm och grillade.
Älskar dig lilla mamma! Puss
(Lite inspiration till nästa års morsdagspresent, hahaha älskar den här låten: http://www.kliint.se/andy-samberg-justin-timberlake-snl-mother-lover-dick/ )

Shoe shopping...

...brukar ju vara riktigt roligt men inte idag! Jag var med Sophie när hon skulle köpa joggingskor och vi hade JÄTTEkul.
Alla som varit med Sophie när hon ska köpa något som behöver lite mer eftertanke än en topp så tar det väääldigt lång tid. Jag skojar inte vi var lätt där en timme, hon provade 100 olika modeler och flera olika storlekar. Nu vet jag hur killar känner sig under en shoppingrunda. Döööööd!
Love you honey! ;)

Fyrans äggkokare

Okej tjejer jag har gjort rent äggkokaren. Det var riktigt kämpigt men den blev ganska ren iaf.
SNYGGT va! Den var så ofräsch innan.
Nu finns det stålull på översta hyllan i hörnskåpet om någon annan skulle känna att: "hey, äggkokaren börjar bli orange/brun igen." Feel free!

onsdag 3 juni 2009

Ja men helvete!

Ojojoj, idag kom jag till jobebt EN TIMME för sent! Jävla skitkuk! Vaknade 40 minuter efter att jag skulle ha varit på jobbet... Vaknade och tryckte på mobilen och då var klockan 04.11, damn!

Och jag fattar inte, ibland när man försover sig kan mna iaf ha ett minne av hur det gick till men inte idag. Igår kväll när jag la mig är jag säker på att jag såg att klockan var ställd på 02.45, jag såg det på displayen och när jag sen har undersäkt telefonen så är båda alarmen inställda på onsdag och det är väl för FAN onsdag idag. Jag brukar snooza tills jag tillslut stiger upp och stänga av telefonen på riktigt när jag typ är på toa. Stänger aldrig av alarmen i sängen just för att chansen är så stor att man somnar om, mobilen ringer var 5:e minut så jag FATTAR INGENTING. När stängde jag av för jag kommer inte ihåg att jag en enda gång hört dem ring. Mycket märkligt. Det kanske bor nån mysko liten människa under min säng som tyckte tt jag skulle få sovmorgon, det vore ju trevligt.

Men jag måste säga att jag var jäkligt snabb in, var på jobebt 04.30, tur att jag hade lagt fram vad jag skulle ha på mig dagen innan och duschat önskar bara att jag hunnit borsta tänderna. När jag kom in och skulle plocka fram frukosten så stod sångaren i Hardcore Superstar där och just borstade tänderna jag typ: "åååh, jag vill också, fan va FRÄSCHT!" Jag fick seriöst fram frukosten och plockade iordning på 20 minuter det måste var någon sorts rekord och listan skrev jag på 10. Det går ju snabbt om man bara vill bara det att man är van vid att kunna sega till det.

Skönt att det är hårsrock idag när jag är lite snurrig för hårdrockare är helt kalrt de skönaste människorna i musikbranschen, hands down. Så avslappnade och roliga, knäppa på nått vis och alltid skittrötta. Partyanimals! Så det ska nog bli en trevlig morgon trot detta lilla klavertramp till start.

tisdag 2 juni 2009

BFF

Kollar på "Paris Hilton, my new BFF" och jag är redan fast! I andra reklamen, haha. Får se om jag kommer ihåg att se det nästa vecka, det vore najs. Askul program, fy fan va nördigt men kul eftersom det är en livsstil som man aldrig kommer att få uppleva själv och man får en riktigt bra inblick i hur det är att vara Paris, den mest fotograferade kvinnan i världen typ. Förstå vad jobbigt egentligen! Du har festat hela helgen och är skittrött, du vill dö. Då springer 100 paparazzis runt omkring dig och sen ligger bilderna på slitna dig på alla världens skvallertidiningars hemsidor. Hon lär ju iofs ha en sjukt stor staff som håller henne snygg men ändå, ibland orkar man ju bara inte.

Nu ska deltagaran få make-overs och sånt älskar jag. Och det är ingen dålig make-over, de kör verkligen allt: vaxning, tänder, spry-on-yan, hår, smink och kläder. Vissa var ju så jävla korkade och vägrade klippa sig eller färga håret, idioter. Om man är med i en tävling får man väl för fan satsa lite, det växer ju ut igen och man kan alltid färga om. Det roligaste var en kille med jättekort hår som inte ville raka skallen. Det skulle lätt växa ut på tre veckor! HAHAHAHA!

Det är ett roligt program iaf! That's HOT!

Olycka

Idag på väg till jobbet körde jag på en duva. Uuaah det var jätteobehagligt! Han stod mitt i gatan och hans kompis flyttade på sig men inte han... Så ba: kaadooof, kände jag hur något slog i undersidan av bilan, en liten smäll. Och när jag kollade i backspegeln såg jag honom försöka flyga iväg, det gick sådär. Han dog inte ens, stackarn... Idiot! Flytta på dig när en bil kommer, lesson learned.

Det blir djur nummer två för mig... Elin "Roadkill" Alpne är tillbaka, håll vägarna fria.

måndag 1 juni 2009

Jag har haft en mycket mullig helg

Vem har tid att blogga i det här vädret? Jag frågar er. Helgen har iaf varit fantastiks, hela veckan faktiskt. En riktigt kul vecka med säsongsavslutnigar till höger och vänster och fester uppe och nere. Har nog haft alkohol i blodet 24/7, I like it! Och det har nästan inte gått en dag som jag itne har vait med Angie, skönt gumman att vi fick en rejäl dos av varandra nu till "sommaruppehållet". Det var knasigt att gå hem DIREKT efter jobbet idag...
IAF:
Började med Tight i onsdags, sammanfattas så här: FAAAANTASTISK!
Tjejerna gör sig redo, hot!
"Tjejen i randigt som har the moves"
Hahaha, snyggar gäng får man ju söka efter med ljus och lykta.
Det är TIGHT-handen! Learn to love it!
Fredag kväll i Södertälje, himla mysigt och med lite dans på slutet, sånt gillar vi.

Lördag drog jag och Angie till Skrattstock, sen kom även Fancy, Klara och Johanna. Hela jävla Fyran va där: mycket skratt, Fanta/rosse och lite bad. Avlustade med grill på härliga Liiidingö @ Klaras.
Mer trashig tjej får man ju leta efter Fancy! Dagen börjar närma sig sitt slut, syns de?
Det har jag gjort i helgen! (och veckan)