onsdag 28 januari 2009

Fo Angie

Angelica and the Skipper, som var där med sin huusband!

Här ser vi den mörka sanningen som Skipper sa det: ölen alltså
Skäms Angie!!

SpontanGLAMOR i vardagen

Satt hemma vid datorn igår kväll och gjorde ingenting, skulle åka och handla mat snart när jag börjar snacka med Angelica på MSN. Hon säger att hon ska på releasefest för "Made in Sweden" artisterna Kim och Janet om en timme och tycker att jag ska följa med. Hon skickar ett nummer till mig som jag ringer upp och en tjej som hette Samantha som hälsade mig välkommen. Soft!

Nu gällde det att skynda på, in i duschen, rota fram en skön outfit och rusa iväg till tunnelbanan. Streeeeeess!

Jag mötte upp Angelica och Johanna på Stureplan och vi gick vidare till Sturehof och O-baren. Där bjöds det på vin, öl och lite tilltugg. Det var en hel del svenska kändisar där och über kändiskåta Johanna höll på att svimma när det gick förbi någon sköning. Efter några glas vin börjades det ta parbilder med div kändisar, det var så jävla kul att se henne svänga runt där och jaga kändisar och det blev väldigt fina bilder, hahaha. Spana in bilderna på Johannas blogg!

Kim och Janet uppträde tillslut och de var faktiskt bra, riktigt bra röster på båda två. Inte riktigt min sorts musik men helt klart duktiga. Efter uppträdandena dog festen sakta ut så jag, Angie, Johanna, Robina och Monica drog vidare med våra "goodiebags" till Riche. Tog några drinkar, Angelica och Johanna raggade upp några gamla engelsmän och det bjöds på skumpa och vin från lite olika håll. Flödar!

På allt rundare fötter drog hela gänget återigen vidare, nu till Berns där Mode Veckan håller till men klockan började bli mycket för att vara en tisdag så vi stannade inte så länge. Vinglade mot tunnelbanan efter en helkväll på Stureplan mitt i veckan, helt klart en ny upplevelse. KANON!!!
Kung Elin på "röda mattan"

fredag 23 januari 2009

Visa pattarna NU!

Sitter och kollar på inlednignen av Let's Dance!

När Laila Bagge kommer ner för trappan med sin partner trodde jag att hon skulle tappa brösten eller flasha alla tv-tittare. Jävlar va stora bröst hon hade och oj vad de skumpade! Skön urringning!!

Titts Dance blir det ikväll!

NEW YEARS IN NEW YORK!!!!

Här har ni lite bilder från vår nyårskväll i New York baby!
(Klicka på bilderna så blir de större)

VIP-biljetten, eller ska jag säga ULTRA VIP!!!

Gänget i vår hörnsoffa uppe på VIP-scenen, (fr.v. Lucas, Johan, Fanny, Timmy, Marcus)

Ett uppdukat partybord med två helrör, skumpa, virke och tilltugg. Livet leker!

Jag och Fanny underhåller oss med nyårsleksakerna, notera our eyelashes!

Vi misstänkte dagen efter när vi tittade på korten att Marcus, killen till höger, fick någon form av allergisk reaktion, vi vet inte av vad dock men kolla in hans ansikte, stackarn, HELT RÖD! Ner på halsen och sen inte runt ögonen. Something was wrong men ingen av oss märkte något där.


TOLVSLAGET!

I toakön, glammigt...?

Jag klär bra i festens snyggats glasögon - 2009 FTW!
Fanny dansar till "My humps" och Timmy gillart

Våran "butler", han kom och fyllde på flaskorna och plockade bort disken, vilken kille!!!
Det stod två BIATCHES i vårt hörn av soffan, ingen kände dem? WTF! Jag är inte förtjust! Jag sa argt till vakten att vi inte ville ha några horor i vår soffa så han slängde bort dem, muahahahaaaa! Snygg var jag också...
EGO TRIPPIN'
Tyckte jag att jag var äckligt snygg den här kvällen eller!
Sinnessjukt snygg! My hair was fucking flawless!

BABY! Never leave me!
Center of attention!

Ett stökigt bord, festen lider mot sitt slut...
Två jävligt slitna, heta brudar, som har haft det KALAS!
STÖRT BRA NYÅR

Kontorssyndrom

Kom nyss hem från Fyran, jobbade några timmar hos mamma på kontoret idag efter Nyhetsmorgon. Pärmar hit, papper dit uuaaha!! Och nu har jag fått kontorssyndrom, huvudet vääärker, käken fan värker och mina ögon är mycket mycket trötta...

USCH

Om jag "endar up" vid ett skrivbordsjobb I WILL kill myself!

Gurra kommer över ikväll för lite middag och titta på några pics från NYC! Jag vill typ gå ut eftersom JAG ÄR LEDIG HELA HELGEN men jag har fan varit på jobbet i 14 timmar idag, men jag är molto trött så jag får hålla tummarna för att det blir stökigt imorgon.

torsdag 22 januari 2009

Vardagsexperiment

Vaknade upp lite skakig idag men inte så bakis att inte nån liter vatten kunde styra upp situationen. Drog till Fyran för att hämta Furious Blue som ju Angelica hade fått låna. Planen var att hinna till Fyran , plocka upp Furious, åka till IKEA och köpa den där hyllan innan klockan blev 13.00 och min tvättid började. En bra plan.

Meeen så blev det inte riktigt. Jag snoozade lite för länge i sängen och sen tog tunnelbanan en evighet. När jag kom ner här i Sumpan var det 8 minuter innan nästa tåg skulle komma och DET är ju en hel evighet, taskig tajming. Sen när jag skulle byta till röda linjen så går det inga tåg mot Ropsten, suuck. Jag fick ta 4:an från Östermalm till Gärdet och buss tar ju så jävla lång tid. Så jag kom till jobbet typ klockan 12.30. Sen när man väl är där kommer man ju aldrig därifrån, snackade med tjejerna ett tag och sen lockade Angelica med mig till restaurangen för att äta lite lunch, pannkakor med grädde och sylt, mumma!

Tillslut kom jag hem klockan 13.45 och hoppades att ingen hade tagit min tvättid och det hade ingen gjort så jag stuvade in två maskiner, sprang upp och tog en snabbdusch, got dressed och åkte iväg till IKEA. Min tur in på IKEA måste ha varit den snabbaste i världshistorien. Jag gick in genom utgången, raka spåret in på lagret, direkt till hylla 10, plockade upp min hylla och gick och betalade själv supersnabbt i "gör-det-själv kassan". Rejsade hem och bytte plats på tvätten - tvättmaskin till torktumlare och torkskåp, tvättkorgen till en ny tvättmaskin. Jag är så jävla effektiv.

Men iaf, mitt experiment som jag skuuulle skriva om: sist jag tvättade vände jag alla trosor åt rätt håll innan jag la in dem i torktumlaren. Jag tänkte att några måste ju iaf vara rättvända när de kommer ut sen. Men icke... Fan typ alla hade vänt sig ut-och-in igen inne i torktumlaren, inte alla men nästan. Så idag tänkte jag: aahaa, jag vänder alla trosor ut-och-in när jag lägger in dem, så måste ju de komma ut rättvända. Eller?

Eh, nej! När jag kom ner nu var jag råtaggade på att trosorna skulle vara rättvända så det bara skulle vara att stuva in dem i garderoben. Jag öppnar torktumlaren, av de första paren jag plockar ut är ALLA ut-och-in, va fan! Några tröjor, strumpbyxor, linnen. Jada jada jada, ah mer trosor, ut-och-in! Men HELVETE!

Alla trosor jag plockade ut idag hade lyckats hålla sig så som jag hade stoppat in dem, ut-och-in. Jämfört med förra veckan när alla hade vänt sig åt andra hållet jämfört med hur jag stoppade in dem. Ain’t that something!!

Life IS a bitch!!

Blondie and I x 2

Kom nyss hem från en svängig kväll ute på stan med Angelica. Vi drog direkt efter Kvällsöppet och mötte upp Åke och Simon och några av deras random friends i deras "lokal", vilken var assoft! Sen drog vi till Spyan och dansade assen av oss, jäklar vad vi ALLA svängde och diggade järnet! Så jävla roligt hade jag!

Angelica var nykter för hon ska jobba med Edter Tio idag tordag, jobbigt. Så hon fick låna min bil till Södertälje och till jobbet sen på morgonen, dealen var att då vill jag ha skjuts hem till Sumpan, så hon släppte nyss av mig, jag undrar om hon kommit fram än...probably not.

Åke "lurade" oss att skjutsa hem honom och han ragg, Amie tror jag hon hette, så hamna vi typ på andra sidan stan, men det var lätt att hitta hem sen iaf, det var ju tur det., HE OWS ME big time!!! Och Angelica också för den delen! HÄon ska fan upp snart.

La märke till en annan sak idag:
Jag och Blondinbella hade liknande outfits today!! HAHAHA

Vitt topp (body)
Svat, kort pennkjol
Grå strumpbyxor
FTW

onsdag 21 januari 2009

Flowers make the world a more beautiful place!

I took a trip down memory lane!
Jag åkte och köpte tulpaner på Plantagen idag. Det var najs, lukten, de små öarna med vackra blommor och känslan. Det väckte mååånga minnen! Jag praktiskt taget växta upp där, min mamma har gröna fingrar och är trädgårdsfantast. Jag och min bror sprang jämt runt på gångarna bland alla blommor och träd ute på baksidan, som bara är öppen på sommaren så jag kunde inte gå ut dit. Synd.

Ett av mina starkaste minnen från när jag var liten är därifrån. Jag och Johan lekte nån random lek bland gångarna på den sidan av kullen där alla träd och buskar står, mamma stod böjd över diket med rosor en bit bort. Förmodligen helt på andra sidan, kommer inte exakt ihåg var rosorna var vi hängde mest bland träden och buskarna. Där finns det mycket bättre gömställen och äventyrsmiljö. Vi var iaf långt bort från mamma.

Johan springer, jag springer. Johan hoppar över en växtbox, jag fortsätter framåt och svänger sedan vänster för att genskuta honom. Johan upptäcker min manöver och vänder helt om och lägger på ett extra kol, jag känner att nu jävlar kan jag ta honom, nu är jag nära. Johan ger allt, jag satsar. Jag snubblar och faller, skrapar upp båda knäna, händerna och förmodligen ansiktet. I'm hurt, Johan kommer undan.

Sen är allt lite blurrigare. Jag tror någon trädtant hittade mig blödandes och gråtandes, vi går och letar upp mamma och jag åker hem HELT blodig.

Jag köpte iaf mina tulpaner!

Ah, they really do make the world a more beautiful place!!

HOME

NU är det officiellt, jag bor på Bergsgatan 6!

Mitt efternamn står nu med på välkomsttavlan i entrén, JÄJ!!!
Nu kan alla hitta till mitt nya place!

Lillördag?

Jag, Angelica and "the new girl" Johanna åkte till Willys för att fylla på Kvällsöppets
publikgodisförråd. Det gick lite överstyr men jag kan garantera er att det inte kommer att räcka hela säsongen (10 program), vi kommer att behöva åka dit igen.

Jag undrar vad folk tänker.
Vi har ju bara vanliga kläder på oss, ingen TV4-jacka eller liknande, det är iofs lite kul när folk glor och man verkligen ser att de försöker lista ut vad man ska ha godis för 900 kronor för.

måndag 19 januari 2009

Britney ÄR kung!

Jag har kommit till en ny insikt angående Britneys låt ”If You Seek Amy”. Jag skrev ju förut om att ”if you seek” blir ”F.U.C.K” men nu har jag insett att även Amy har en dold mening, nämligen ME.

A:t i Amy går liksom ihop lite med K:t och då blir det bara ME kvar.

Så låten går helt fantastiskt alltså så här:
”All of the boys and all of the girls are begging to F.U.C.K ME!

Superb!

Tummen är ur röven!

Fan vad jag tog tag i mig själv idag. När jag flyttade in i min lägenhet var det massa fix som jag höll på med och allt blev bra. De stora grejerna blev klara så man kunde leva här och allt flöt på. Sen blev det jul och New York och lite småsaker som jag inte gjort klart har bara fått vara. Till exempel hållen i vägen där garderoberna stod förut eller luckan mellan diskbänken och de nya lådorna. Sen är ju väggarna FÖR tråkiga, HELT vita bara, triiist.

I NY köpte jag två super snygga posters som jag skulle sätta upp men sen jag kom hem har de bara stått i sin papprulle i ett hörn. Hemma hos mamma och pappa hade jag också tagit några koola blyertsteckningar som min farfar hade gjort och några ramar som passade till, dessa tänkte jag ju också sätta upp på väggen men de har också bara stått i ett hörn.

Men idag åkte jag och Fia till IKEA och köpte ramar till posterserna och så skulle jag köpa en hylla till att ha över sägen och då täcker ju den även några av hålen efter garderoberna men den var tillfälligt slut, kommer in på torsdag. Sen satte jag in allt jag hade här i olika ramar. Ramarna hemifrån behövde dessutom göras rena så det tog typ 100 år. Nu ska de bara upp på väggen, måste köpa några bra skruvar och plugg så jag kan sätta upp dem.

Nu ska fan allt fixas här så min lägenhet är heeelt klar, vänta ni bara. ALLT ska fixas!

onsdag 14 januari 2009

Hemsidor

Sen jag startade mitt lilla företag i september 2007 har det ringt människor och företag som vill sälja och "ge" mig saker till kanonpriser eller kostnadsfritt. Det ringer väldigt ofta företag som vill designa en hemsida åt mitt företag gratis för att använda hemsidan i någon presentation och sen betalar jag bara någon form av abonnemangskostnad. Jag brukar för enkelhetens skull säga nej till allt, om jag vill ha något så söker jag upp och fixar det själv. Det flest säger ok tack för din tid, ibland försöker de övertala mig en kort stund och sen lägger de på, men imorse tog fan priset.

För det första så var jag ledig idag och vill fan inte bli störd när jag sover. Första samtalet kom klockan halv nio. Nån snubbe som ringde från just ett hemsideföretag och ville fixa en hemsida till mig kostnadsfritt, värde 25 ooo kronor. Jag sa nej, att jag inte behövde någon hemsida för min verksamhet. Och då gick han igång och verkligen tjatade på mig och dillade om att om jag ville expandera var jag TVUNGEN att skaffa en hemsida och det här var det perfekt tillfället, att jag hade skyldigheter mot mina kunder att skaffa en hemsida. Han säger också att han redan har reserverat ett domän för mig "alpneproduktion.com" och jag säger att det var väl lite puckat eftersom jag inte har sagt ja än. Jag var redan förbannad över att ha blivit väckt men nu när han trodde att han visste hur mitt företag fungerar och hur jag skaffar kunder. Jag har ju fyran och behöver inget mer och jag tror inte fyran går in på webben och letar efter min hemsida. Jag sa nej igen, tack ändå.

Men den här killen gav ju inte upp, nu frågar han hur jag kan tjäna pengar om jag ligger och sover klockan nio på morgonen. VA!? Jag typ: jag har inget vanlig 8-17 jobb som du och jag jobbar på helger och är ledig vissa vardagar. Han fortsatte att vara vidrig och jag fortsatte att säga nej. Tillslut blev jag så jävla arg och irriterad att jag la på i örat på honom. HA!

Jag somnar om.

Klockan kvart i tio ringer det igen. "Dolt nummer" det kan ju vara fyran eller Johanna eller någon annan där, så jag svarar. Ta mig fan, det är en lika irriterande kille, med lika löjlig dialekt som den förra från SAMMA webbföretag som vill fixa en hemsida till mig kostnadsfritt. Jag säger NEJ TACK. Den här nya killen är ännu värre! "Men klart du ska ha en hemsida" säger han säker 100 gånger under vårt damtal. Han påpekar också att det är konstigt att jag ligger och sover "mitt på dagen", jag förklarar även för honom. Han tycker det är helskumt att jag är ledig på en onsdag och jag säger att jag kan ju inte jobba varje dag, jo säger han. Att det är min plikt för att mitt företag ska växa. Jag förklarar att jag är helt nöjd med storleken mitt företag är nu. Han är helt oförstående, säger att han jobbar sex dagar i veckan för att företaget han jobbar på ska gå framåt, jag typ: skaffa ett liv istället.

Det går verkligen inte att lägga på på den här killen, han är riktigt trög. Jag har nu sagt nej garanterat 20 gånger. Han säger att jag är en negativ tjej och borde vara lite mer positiv. Men kul skämt idiot. Konstigt att jag är negativ och arg när de ringer från samma företag två gånger inom två timmar när jag ligger och sover. Och även fast jag säger nej så vägrar det att lyssna och låta mig vara ifred.

Tillslut lyckas jag lägga på och somna om, skrattretande, irriterande!

söndag 11 januari 2009

Back from the states

I måndags kom jag hem från New York biatches!!!!

Jag, Fanny, Johan, Lucas, Markus och Timmy var där över mellandagarna och nyår. Äntligen kan man bocka av New York från listan över resmål man vill besöka och fan va häftigt det var, det var riktigt koolt att vara där. Och nyår går knappt att beskriva men jag ska försöka i ett senare inlägg, eller visa bilder iaf.

Vi turistade en del...


Från toppen på The Empire State Building, mitt i smeten ser man Chrysler Building


På Staten Island med Frihetsgudinnan, soligt men kallt (Fanny och Lucas orkade inte följa med)


Strolar i iskalla och snöiga Central Park


I Central Park: Elin Alpne i mysig pälsmössa! (To all my Täby readers, remeber?)


TIME SQUARE lämnar ingen besviken, oh the lights!!


Men jag och Fanny var ju där för shoppingen:
Utanför Macy's


Tidigare citat från Fanny: "Det är svår att shoppa väskor tycker jag, jag är ingen baglady direkt." Säker på det Fanny? (Vem är kärringen som kikar på Fanny?)


Vi pausar med en Bukka (Starbucks), Frappa varje gång


Men jag är ju hemma igen och här är shoppingresultatet:

1. Skyhöga, röda Michael Kors klackar, mer än halva priset off på Macy´s scååår!
2. Skyhöga, grön/blå krokodilmönstrade Guess klackar, samma deal som Kors klackarna
3. Blommig väst, mys till sommaren, Forever 21
4. Grönglittrig klänning med stenar i livet, Mango
5. i.d. foundationpuder och borste, Sephora
6. Två BH:ar, en vit och en rosa med grå spets över, Victoria's Secret
7. 2 body cream, 1 body mist och 1 body wash, Victoria's Secret
8. 3 par trosor, Victoria's Secret
9. Ett litet sexigt nattlinne med tillhörande trosa i gammelrosa, Victoria's Secret
10. Grå ballongklänning med lila skärp med rosett i ryggen, Necessary Clothing
11. Vit/svart spetsmönstrad ballongklänning, Necessary Clothing
12. Midjekort "munktröja" täckt med paljetter, Forever 21
13. 4 enfärgade baslinnen, Forever 21
14. 3 par färgglada strumpbyxor, Daffy's
15. Svart, soft jacka, Daffy's
16. Vanliga skor, vita och gröna, Urban Outfitters
17. "Pippi Långstrump" stickad vinterpolo, Macy's
18. Grå/rutiga shorts, Forever 21
19. 2 T-shirts, David Bowie i neon motiv, Forever 21. En söt tjej med sitt gosedjur, Mango
20. Lila topp, Mango
21. Pennkjol i stålpaljetter med skärp, Eryn brinié
22. 3 pars solglasögon, svarta och neon gul/gröna, Forever 21. Lila, Urban Outfitters
23. Spetskjol, Forever 21

Kom på att jag köpte tre väskor också:

1. Mormorsväska i svart med gult blommigt mönster, Daffy's
2. Brun fransväska, Forever 21
3. Partväska med pärlor, Forever 21

Djupdykningar:
Skorna! ! ! Haaaaleluja MOMENT ! Orgasm!


Vi gick lös inne på Victoria's Secret, sexy baby!


I'm all set inför sommaren.


Två tacky klänningar i sliskigt fejkmaterial men jag GILLART! den gråa hade jag på nyår AND I LOOKED FABULOSO!


Har helvetet frusit över? Elin har köpt smink, OMG!


Det var en riktigt GULDRESA!
Trist men skönt att vara hemma igen!