fredag 26 december 2008

Casualty Of War


I taxin igår hem från Missbrukets kanon juldagsfest frågade taxicauffören vad jag hade gjort på tån, jag tittade ner och ser att den är helt röd, typ blod. Öö, jag vet inte svarade jag, jag hade inte ont. Så kom jag på att min vän Pillen hade försökt få min andra vän Billan att dricka Baccardi Watermalon jättesnabbt, men Billan kunde inte så det spilldes röd dricka över allt. Jag trodde det var det som var på min tå.
Men när jag kom hem och försökte få av mig strumpbyxan satt den verkligen fast, allt hade stelnat och när jag sen sköljde så blev vattnet så där röd/brunt liksom som blod ser ut när det torkat. Så då trodde jag att någon MOSAT min tå med sina klackar men efter jag sköljt hela foten och gjort rent så hittade jag ett liiiitet skärsår.

torsdag 11 december 2008

BECK @ work

Igår på jobbet var ett helt gäng från nästa BECKfilmen på redaktionen och spelade in några scener. Den ska handla om ett möjligt terrorhot mot Sverige, ett attentat som de misstänker är ett terrordåd. TV4 får ett videoband med en kille i svart skidmask som säger något, förmodligen hotfullt mot Sverige. Sen börjar hemlighetsmakeriet och försiktigheterna för att inte skapa panik i samhället. Regeringen vill tysta ner det och några, som jag tror var poliser eller kanske journalister blir arga för de vill underrätta allmänheten. Tror jag, mer kunde jag inte uppfatta.

En scen filma de precis där jag satt och skrev lite på datorn. Hoppas de lyckades få en bra tagning medans jag fortfarande satt där. De höll på ett bra tag, en miljon tagningar och när jag gick hem höll de fortfarande på.

En liten bild, tjejen av skådisarna känner man ingen men jag vet inte vad hon heter, det är inte chefen och det är inte finskan... Hon den andra ni vet. Det var sjukt många i crewet, de som syns på bilden är inte ens alla. Det stod en kille precis vid mig och vinkade till kameramännen och ljus och ljud, en hel del vinkade. Sen satt ett helt gäng i vårt pentry och gjorde inte särskilt mycket, de kanske var skådisar som skulle vara med en annan scen, vem vet.
HÅLL UTKIK EFTER MIG I NÄSTA BECKFILMEN! =D

Vardagsmysterium

Hmm, varför är det så här lång kö på ICA MAXI klockan 13 en TORSDAG!!!???


suuuck...

tisdag 9 december 2008

Mys Möte

Idag på jobbet när vi hade vårt utvärderingsmöte efter sändningen bjöd Anders och Kristin på julfika!! Glögg, lussekatter, pepparkakor, hemkokt kola, Lindtchoklad och lite annat julgodis. Kristin hade bakat, kokat och gjort allting, så himla snällt gjort! Så trevligt och gulligt av dem, det var som ett tack för höstens arbete.

Allting var jättegott och Anders var så söt när han gick omkring under mötet och fyllde på allas glöggmuggar.

Man blev glad, det värmde!

Ett vardagsmysterium

Undra varför Johanna la in den här kaviartuben i kylen igen?
Tyckte hon att det fanns liiiite mer krut i den eller? För mig är den här tuben slut, slut, sluuut!

måndag 8 december 2008

Live and you shall learn

Pratade med Klara innan jag gick från jobbet så kom vi självklart in på Britney. Hon sa att hon gillade "Lace And Leather" som jag inte hade hört än och jag sa att jag gillade "If You Seek Amy".

Då fråga hon om jag visste vad titeln stod för, jag typ nääj...confused
Så förklara hon att det betyder något helt annat än "om du letar efter Amy"

Förklaring:
If you seek Amy, är ju en trevlig liten mening men när man sjunger den och sjunger lite slarvig och snabbt så blir det istället
If you seek Amy
F U C K Amy
Alltså FUCK AMY!!!! mää!!!

JAAHAA sa jag, då blev texten lite mer förstålig.
Ex. "all of the boys and all of the girls are begging to if you seek Amy" - låter ju lite knasigt vadå alla killar och tjejer ber om att få om du letar efter Amy...

Med Klaras översättning:
"all of the boys and all of the girls are begging to f u c k Amy" - låter ju lite bättre att alla killar och tjejer ber om att få knulla Amy!!

Så nu sjunger jag rätt när jag sitter och skrålar i bilen!

FUCK AMY!

Mellan...målis...

OMG Rami Shaaban kommer hit till jobbet idag!
He's so foxy!!! Han sitter i köket nu och läser tidningen och dricker kaffe, jag och Lollo sitter och spanar på härligheten!

Ra-ra-ra-ra-rami Shaaban!

She's back BITCH!

I always knew she would!

Jag laddade hem Brittans nya plattan Circus, har bara lyssnat lite grann men jag har redan fastnat för typ 5 låtar, den är kung! Jag trodde aldrig hon skulle kunna toppa "Blackout" men av det jag hört än så länge så är det nog mycket möjligt.

Titelspåret "Circus" toppar listan med en förstaplats
Andraplatsen tar nog "If U Seek Amy"
Tredjeplatsen måste går till "Shattered glass"
Längre ner på listan är det tajt mellan alla andra jag lyssnat på men "Kill The Lights" är nog lite extra bra. "Womanizer" är iaf sämst på plattan! Definitivt!

Jag vill lägga upp musikvideo för "Circus" men jag vet inte hur man gör när man vill lägga upp något från Youtube, någon som vet kan ju gärna berätta för mig. Här är länken iaf och några sköna pics: http://www.youtube.com/watch?v=1zeR3NSYcHk
HAHAHA I had to

söndag 7 december 2008

Lussebak

Jag och Gurra håller på att baka lussekatter, mums! JULKÄNSLA! ! ! Vi kör på "oldschool" med varsin röd- och vitrandig bakduk på huvudet, små pigor i mitt hem! Mys!
Snart ska jag smaaaaka

Just nu:
Paus i lussebaket för lite Gossip Girl men kusarna ska ändå jäsa under bakduk i 40 minuter till
Gurra är glad iaf

Nu åkte första plåten in i ugnen, får se hur de blir. Hoppas vi inte bränner dem, första gången jag gör något i ugnen så jag vet inte hur den jobbar, hur varm den blir and stuff...

lördag 6 december 2008

Korsord

Idag på jobbet tog jag tidningen "Härligt hemma" för att i den finns det massa korsord.
Fanny, Åke och flera andra sitter ofta på jobbet och löser korsord men jag kan nästan aldrig vara med för jag är så dålig. Fanny brukar låta mig göra ”barnkrysset” som är snorenkelt, pinsamt. Så nu har jag tänkt träna upp mina korsordsskills med den här tidningen, den innehåller drygt 10 korsord så nu jävlar ska jag bli proffs!

Korsord är ju lite en vanesak, något man kan träna sig till eftersom många ord dyker upp igen och det krävs ett speciellt sätt att tänka.

Ska nog börja redan nu...

Återkommer när jag har blivit lite mer bright på det här med korsord!

onsdag 3 december 2008

More, more, more

Nu börjas det igen, flyttandet....

Idag gällde det Billan och Limpan, inte den avslutade destinationen tyvärr. Lite krångel med mäklare och bostadsrättsförening ligger bakom. Men idag var de tvungna att vara ut ur lägenheten på Östermalm så flyttlasset fick tråkigt nog gå hem till mamma och pappa i Täby tills det att de någon gång får flytta in i nya placet i Solna och bli grannar med mig =)

Så det kommer att bli en flytt till å deras vägnar...suck! Och den kommer möjligtvis att bli av någon gång den här helgen. Hur har de mage att flytta två gånger på en vecka? Det tär ju på deras vänner, förstår de inte de? Mina händer faller i bitar av att bära flyttkartonger med skärande handtag. De är i upplösningstillstånd.

Det som är positivt med att hjälpa folk att flytta är att de är fan skyldiga att bjuda på en måltid under flytten, idag blev det hemlagad chil con carne som Limpans far hade gjort, mycket god!

Men om det blir flytt till helgen igen blir jag inte glad - FÖR JAG VILL FESTA! Har inte festat på flera veckor! TRÅKIGT, jag vill supa!! Bli plakat