måndag 14 april 2008

Starten på ett långdraget arbete

Korten som jag beställde från extrafilm.se förra veckan kom idag, så jag satte igång med mitt fotoalbum idag på kvällen. Jag känner att det kommer ta en väldig tid att få det här klart, jisses!!

Idag gjorde jag bara förstasidan, introduktionen - en sammanfattning av året 2007 skulle man kunna kalla de. Massa flummiga kort med MIG och mina bitches! Sen orkade jag inte längre, men det blev ett snyggt och mysigt kollage!

Fortsätter imorgon, jag är faktiskt riktigt laddad för att sitta och klistra och klippa lite med det här, jag gillar att pyssla och fixa...

Min arbetsplats - sängen - kanske inte riktigt 100% för ryggen och benen, får väldigt lätt myror i benen!

Introduktionen för 2007

Kolla traven med foton till vänster på tangentbordet - GAAHH!

Jag vill, jag vill

När jag är uttråkad eller sitter vid datorn sitter jag ofta och kluddar med en bläckpenna på nått papper eller i en tidning, problemet är att jag kan inte rita, inte ens om mitt liv hängde på det. Det är så tråkigt eftersom jag ritar så ofta och jag tycker det är roligt. Det heter ju att övning ger färdighet men jag tycker inte riktigt att det uttrycket passar sig här; jag är verkligen dålig och har alltid varit de!
Det jag har åstadkommit idag är några ringliga-åtta-snirklar och så försökte jag rita en porrig cancandansare med fisknätsstrumpbyxor, det gick sådär... hon blev helt jävla skev och inte alls porrig!!!
Det enda jag kan rita någorlunda bra är skruffiga pirater och vikingar, och sen såna här söta små slemproppar. Slemproppens ursprung är att jag försökte rita ett öga, kroppen har ju lite en ögonform, you see? Ögat blev så jävla dåligt att jag började klutta ner något annat på det, taadaa, slemproppen var född. Nu ritar jag dem med olika frisyrer och annat på programledarnas manuspapper, de blir väldigt glada - man kan nog säga att lsemproppen förgyller nyhetsvardagen!

söndag 13 april 2008

Det är natt

63-års bashen är slut, det var en riktig höjdar tillställning mycket kul här i mitt hus. Bra presenter fick jag också.
Dock var det lagom kul att man fick plocka ihop och städa allting själv, verkligen ALLT själv - SUCKS! Men nu är det iaf gjort så slipper jag göra det imorgon bitti så kan familjen komma hem.

Sitter och pratar med "Pillow" på MSN, han addade sig själv på min lista när han kollade bussarna på lapen, det tyckte han var äg! Han är en kul killehan!

Nu ska jag nog dra en däck!

Go natt och nu är jag en infirad 21-åring, tjiho!

lördag 12 april 2008

Gårdagens kommentar

Jag hämtade mamma på Arlanda när hon kom hem från Nice igår kväll.

I bilen berättar hon att hon har köpt en vodka:

Mamma: jag har köpt en jättegod vodka, Bisonvodka. Det är vodka med gräs i!!
Jag: MEN MAMMA VA!?! Maja?!?
Mamma: Nej, Bisongräs.
Jag: Jaha....

Den här Bisonvodkan blev iaf en väldigt god drink med äppeljos.

onsdag 9 april 2008

Sverige i veckan

Då har man varit hemma i Sverige i mer än en vecka då! Det gick skrämmande snabbt att komma in i vardagsrutinerna igen, om det är skönt eller tragiskt behöver vi ju inte gå närmre in på.

På jobbet är allt som vanlig, om inte kanske ytterligare ett snäpp mer kaotiskt, där den nya servern har fulla ansvaret. Den sattes i bruk för första gången samma dag som jag kom tillbaka till jobbet och jag hade ingen aning om att det skulle launchas så jag fattade inte varför alla var så stirriga och förtvivlade över kraschade datorer och hängda mixerbord just idag!

Det var kul och skönt att hör att Johanna hade saknat mig på jobbet för jag hade saknat henne också! Hon var lika jävla rolig och flummig nu som när jag åkte - kanonbrutta! Nu jobbar hon och jag tillsammans nästan varje dag, tjiho!

Blev ju dissad på TEGEL i lördags, det är väl det enda som har sugit sen hemkomsten, förutom vädret då. Nä, vi fick inte komma in på vårt standardhak för de har byggt om och profilerat om, nu är det 22 på lördagar. Sug mitt arsele! Jag och Julia fick skjuts av Linus och Billan in till stan i stället och röjde satan - skål baby! Jag fyller iaf 21 nu på fredag - kul? Lördag: födelsedagsmiddag - kul!

En annan sak som iofs var tråkig under veckan var ju att Furious Blue var död!
Det hela börjar med ett toktrasigt batteri - åtgärdat.
Mecken säger att kamremmen bör bytas snarast - jag kör runt nervös som en 12-taggars älg i jaktsäsong: rädd att kamremmen ska snapa! Nu är iaf Furious på verkstan - hämtas imorgon! Fräscht värre!
Byte till sommardäck igår, tisdag, för jag och pappa trodde att våren var på gång men sen idag snöar de, vi är int bittra!

Ja, det var veckan de.
Jo, jag har också beställt 250 bilder på mina och mina vänners upptåg under 2007 som ska in i fotoalbumet, det ska bli kul att knåpa med det när de kommer på posten från extrafilm.se. Lär ju ta ett tag att få ihop de hela men kul med bilder!

Veckan summerad! typ...

torsdag 3 april 2008

Dagens i-landsproblem - from the states

Pratar med min kompis i USA på MSN då hon kläcker ur sig ett riktigt i-landsproblem:

Sophie. säger:
"men vi åt så mycket förrätt så när maten kom in va vi typ mätta"

Jobbigt läge bruden!

Furious Blue är död!

=(

Det är en sorglig dag, jag och pappa har precis bogserat min bil till en verkstad. På ett rep drogs den efter min pappas stora Honda, so sad.

Igår när jag bara skulle kolla att bilen startade efter att ha stått still i tre veckor medans jag var i Thailand, så gjorde den inte de - starta alltså. Klockan var släckt, lampan i taket som tänds när man öppnar dörren var släckt, allt var dött!

Jag och pappa försökte starta upp den med startkablar, inte ens ett litet livstecken från motorn. Lysena tändes eftersom den var hookad upp till pappas batteri men inte ett ljud hördes från motorn. Vi drog ut Furious på gatan med en draglina för att försöka starta den på det sättet. Vi tog ett varv runt kvarteret men inga livstecken från Furious.

Nu står hon borta på en verkstad i Arninge och jag sitter här och väntar på besked. Måste vara nå vajsing med batteriet och startmotorn...eller nått...

Himla tråkigt.

Tur att jag gick ut igår och kollade om den fungerade, hade varit ännu mer trist om man satt där klockan 3 på morgonen och upptäcker att bilen är rådöd! Fick låna pappas "lyxbil" till jobbet imorse för han var ändå ledig. Man sitter som i en tron när man kör den, riktigt skön. Det blir desto jobbigare imorgon när han också jobbar morgon, han ut från stan och jag in mot stan, hur ska jag lösa det här då?

Furious come back to me!