onsdag 26 mars 2008

Kanye West brills goes black!


Men äger jag äckligt hårt eller i Åkes Kaney West brillor!!!!?!!!


Bild tagen för cirka fem dagar sedan på Phi Phi, inne på Tiger!
Notera bekanta ansikten från TV4 i bakgrunden, Åke och Simon, för några dagar sedan var de på Phi Phi nu vet jag inte var de är, så tokigt att man kan träffa vänner från Sverige på andra sidan jordklotet! Tycker ni inte!
Även min ädlaste vän Sofia figurerar i bakgrunden! Men det är ju ingen tvekan om vem som regerar på stället, inte sant!

Fler bilder från fest kvällen;
http://www.resdagboken.se/Default.aspx?documentId=24&userId=199163&section=blog&entryId=1690031&journeyId=258830
Gå in på "Festbilder fran Phi Phi" , bilder från B-A - en skön kille!

Nu ska Fia få datorn en stund innan vi ska sova en stund innan en ny soft dag vid poolen!

Bangla raod

Ett galet härligt gäng vid poolen i Fias lägenhet!
Idag har vi festat hela dagen vid poolen för killen till höger om hon i svart fyller 21, så ikväll blir det en vild natt på Bangla road! (PARTYgatan)
Nu har vi "styling-paus" alla är hemma hos sig och duschar och"nyktrar" till lite innan middagen på Green Mango! Sen kör vi igen, med uppvärmning på Kannan, där man köper öl på tre liters med tapp! Äg! Det blir en kul dag och kväll vill jag lova!
Fast killen längst till höger kallade MIG tjock, helt seriöst. Så jag ska nog spöa skiten ur honom så fort vi ses nästa gång! Rätt i fläsket ska han få en klack!
Tjing pling friends!

Bamboo!!!

Jag och Fia har tattuerat oss med en bambu pinne!
Muy kool!
Skillad teknik på killen med tattueringar på skallen!
Resultatet, det är Fias fot som sticks in (och som är brunast)
NÖJD!

lördag 22 mars 2008

Expressen - jag och Elina, 21 år från Stockholm

Från andra sidan jordklotet skickar jag en hälsning via tidningen Expressen till er där hemma att jag nu, efter det hemska mordet här nere, tar det lite lugnt på kvällarna! Bildtexten säger "stannar inne" inte helt sant kanske men man går inte runt på gatorna själv i alla fall!


Omständigheterna och hela historien är ju fruktasvärt tragisk men jag tycker att det är lite koolt att hamna i tidningen i Sverige från Thailand. Hur stor är chansen att jag och Elina springer på en reporter från Expressen på stranden när vi ska gå och ta en massage.

http://jonkoping.expressen.se/nyheter/1.1089327/1.159132
Spana in själva!

torsdag 13 mars 2008

Girls efterfest

Efter en lite halvt oklar kväll ute på Kamalas gator så drog vi brudar, jag Fia och Elina, hem till lägenheten och dukade upp en riktigt härligt skön efterfest chill och mums!

Morot- och gurkstavar
Fias specialdip
Chips
Oreos
Banansnacks
Öl
OCH music

Det kommer bli en kanon natt

Just: Snoop feat. Robyn - Sensual Seduction

tisdag 11 mars 2008

Om man skulle vara osäker...

...på vad som kommer ur kranen så står det som tur var på!!!

Kamala - Thailand

Oo här var det hett och fuktigt!

Dryga 24 timmars resaväg senare och nu sitter jag här, full av intryck och tankar...

Träffat på en hel del kostiga och jobbigt störande människor på vägen hit, allvarligt hur många i vuxen ålder har aldrig flugit förut - inte särskillt många. Därför häpnar jag över hur sopiga och nonchalanta männsikor är på flygplan. I Istanbul var det en kille som hade mobilen på när vi var några minuter från start, ja den ringde! Vid varje start och landning måste flygvärdinnorna be minst 20 personer att resa upp ryggstödet eller fälla upp bordet trots att det precis har sagts i högtalaren på minst två olika språk. Har man inte lärt sig proceduren vid start och landning efter en flygresa bör man klassas som lite lätt bakom.

Flyget mellan Bankok och Phuket var värst. Satt bredvid en surkärring som stirrade surt på alla inklusive mig utan att jag gjjort något annat än sitta djup försjuken i min bok. Bakom mig satt tre killar som lyssnade på orientalisk musik på portabel högtalare, ganska högt. Surkärringen var inte förtjust. På andra sidan mittgången satt en rätt satt kille som somna innan vi ens hade lyft och snarkade högt och ljudligt. På andra sidan gången en rad bakom mig satt en familj med sitt spädbarn som självklart grät oavbrutet. Som tur var flygturen kort, cirka 1,5 timme.

Nu är jag i Fias lägenhet och bara softar, underbart, längtar tills imorgon och kanske lite solsken.

Inköp på Arlanda, räckte en lång väg - allt man behöver!

söndag 9 mars 2008

Sista natten

Nu Top Gun på datorn

Sen sova

Vakna

3 olika flyg - mer än 24 timmars resa

Thailand

Resfeber!

Hjärtat slår hårt och fort, jag är riktigt laddad inför avresan imorgon!

I princip packat klart, förutom det som man inte kan packa förens samma dag - deo, ansiktskräm och sånt.
Bokat flyg mellan Bangkok och Phuket - skitbilligt!
Mixat ihop grymma spellistor i i-Tunes; en party, en hårdrock, en skön, en pain och en JÄVLIGT bra!
Bestämt vad jag ska åka i för kläder.

Ska bada snart, klippa och måla tånaglarna. Funderar på att åka och köpa Stieg Larssons "Män som hatar kvinnor" som lektyr på resan; kanske kan köpa den på flygplatsen.

Sen är väl allt fixat och klart. Några smarta idéer på saker som jag förmodligen har glömt?

Snart bär det verkligen av!
Tjiho!

Efter hår

Det har varit nått fel på bloggen så jag har inte kunnat komma in för att skriva och lägga upp bilderna på mina hårfria ben, att jag inte fegade ur.

Eftersom det var så mycket hår gjorde det så jävla ont, fruktansvärt! Men det var absolut värt de - STRANDEN HÄR KOMMER JAG ! ! !

Ena benet klart

Äntligen känner man sig lite fräsch igen, har ju sett ut som om jag har fått låna två ben från nån karl! Nu är det äntligen håtfritt igen!
Restprodukter:
Uhh

fredag 7 mars 2008

Sol sol sol

Solen skiner med full kraft- härligt!

Och här sitter jag - inne, under lysrören, vid datorn med en stor hög tidlistor som ska vara kontrollerade innan det blir helg och semester. Det är nämligen min sista arbetsdag innan jag sticker till varmare klimat.

Jag hatar egentligen alla som sitter och skryter och verkligen försöker hitta tillfällen att berätta om att de ska åka bort. Hatar också dem som använder töntiga semesterfraser så som "varmare klimat/bredgrader", "ligger på playan och steker" som om man vore nån jävla inföding som talar språket.

Och nu gjorde jag båda själv...vad kan jag säga - sån är jag!

Kvällens i-landsproblem

Det fanns inga färdigpackade kartonger med kiwi på ICA när jag och Gurra var och handlade inför kvällen, vi skulle göra sorbet. Så jag var tvungen att först ta en plastpåse och pilla upp den och sen stå plocka och välja min 6 kiwi själv istället för att bara ta en sån där plastkartong med nät runt och lägga i korgen.

Ansträngande!

torsdag 6 mars 2008

Hairy!

Inte många har väl missat att jag ska till Thailand snart, på måndag närmare bestämt. Jag kommer för övrigt att fortsätta blogga när jag är där, lite reseblogg.

På grund av resan så tänkte jag att jag skulle vaxa benen så jag slipper raka dem hela tiden där borta. För att kunna vaxa måste man spara!! Not so hot! Kind of manly eftersom jag har rätt mycket hår på benen...Uscha

Men nu ska ruffset bort! Jag och Gurra ska ha SPA-night här hos mig och då ska vaxet på och håret av och lite annat kul. Har legat på golvet i badrummet och skurat så det ska bli lite fräscht när jag och Gurra ska hänga där inne i flera timmar. Man kan säga att det var ganska vidrigt där inne innan men nu är det spotless.

Ska bli så skönt att få fina, hårfria ben igen, har gått runt med det här så jävla länge nu, det tar ju lite tid att spara ihop denna prakt. Särskilt kul är det på gymmet när man har shorts! Yeah

Imorgon kommer resultatet!
Befor:

Vädret leker

Det är allt man kan säga om vädret vi har haft de senaste månaderna. Vädret leker, det stylar, spänner musklerna, visar vad det kan. Show of skulle man kunna kalla det!

Vind, snö, hagel, regn, sol, moln - tjocka moln, höga moln, tunga moln, lätta moln, dimma!

Jävla galet är vad det är.

I natt tex föll det nästan en halv decimeter snö, bara sådär. Tur att jag hade kvasten i baksätet!!

Sen när man kom ut från jobbet vid tolv så fanns det inte ett spår efter denna snö. Ljust, torrt, varmt och soligt! Underhållande…?...

Vädret äger oss!!

onsdag 5 mars 2008

Jag funderar

Jag åker på semester om 5 dagar!
Sen i julas har jag tränat hårt för att bli riktigt fit, det har gått bra, jag är nöjd, slank och smärt.
Och ändå så tar jag en bulle till frukost idag nu när jag åker om mindre än en vecka...?...

WHY?!

tisdag 4 mars 2008

En lyx produktion

Jobbar med programmet Efter Tio den här veckan.

Det är så skönt, man börjar inte förens klockan 07.00 - SOVMORGON!
Lugnt och skönt tempo, mellan 5 och 10 gäster per dag, man kan verkligen lata sig. Mycket tid för att sitta ner och äta något.
Och äta gott kan man göra, frukosten de bjuder på här är lite finare och lite mer fik liknande än den på nyhetsmorgon som verkligen är frukost. På Efter Tio kan man äta ost och kex, brie, lite kakor, frukt och annat snaskigt.

Allt är väldigt soft!

Det är, enligt studioman Carro, en lyx produktion.

Jag gillar!

måndag 3 mars 2008

Himla irriterande

Idag, måndagen den 3 mars skulle jag ha varit i rättegång med den gubben som körde på mig i höstas.

Klockan 13.00 skulle den ha börjat men var jag där klockan 13.00? Nej! Då var jag hemma hos Sandra. Why you ask.

Jo, i fredags, alltså två dagar innan rättegången, en helg innan rättegången, så kom det ett brev på posten till mig. I detta brev stod det att förhandlingarna mot Jörgen Abrahamsson på måndag är inställd.

Anledning: den åtalade har kallat två nya vittnen som måste höras av polis innan ärendet kan tas vidare.

???WHAT???

Får man göra så? Finns det ingen deadline för när sista vittnet ska vara kallat så att polisen hinner höra dem innan avsatt rättegångsdatum? Inte? Lite väl sent också kan jag tycka, två dagar innan rättegången får man veta! SKANDAL!

Varför har han ens kallat två nya vittnen, ingen som fanns på platsen kan iaf vittna till hans fördel, det är ett ganska wideopen case om man säger. Jag stod still och väntade på att få köra, han körde in i mig, han sprang därifrån! Det finns inte så mycket mer att säga. Jo, sen kanske det här med rattfyllan och den olovliga körningen!

Mamma trodde att det var såna såkallade karaktärsvittnen. Släkt eller vänner till den åtalade som ska vittna om hur ansvarsfull och pålitlig den här människan egentligen är, något sånt här skulle aldrig hända igen, det är faktiskt helt ofattbart att det ens faktiskt har hänt. Stuff like that kommer de säga.

Ni kan aldrig gissa det nya datumet för rättegången!

Måndagen den 29 september klockan 13.00!!!

Jaha, jävligt schyst! Nu måste jag planera mitt liv så att jag är hemma just det här datumet. Vem vet, jag kanske börjar plugga i USA eller är ute och reser på Asiens landsbygd eller gifter mig med nån kille från Fiji och flyttar dit. Vem vet? Men den 29 september ja då ska jag vara i rättegång angående en olycka som skedde för mer än ett år sedan. Kul att den ska in där i upplägget för framtiden. Jag ville bara få det överstökat och lägga det bakom mig.

Jag hade redan planerat våren här nu med tanke på rättegången. Hade tänkt åka till Thailand tidigare, kanske till och med när Fia åkte, så jag kunde vara borta flera månader, kanske. Men nej den 3 mars var jag tvungen att vara hemma...

Jag är så arg att jag inte ens är arg, den ilska jag känner är inte synlig den går inte att formulera!

söndag 2 mars 2008

CYKEL !

Ännu ett vårtecken står på vår tomt!
Jag fick idag en ny cykel av min bästa mamma!
GRÖN och väldigt fin!
Mamma köpte en ny till sig själv också, en ljusgrön. Vi tog en provtur på våra nya gröna cyklar runt kvarteret i regnet som sedan slog över till "snö".

Både min och mammas förra cyklar är märkligt nog försvunna, båda två! Eller mammas cykel blev stulen nere på tågstationen efter att min yngsta lillebror hade lånat den utan att låsa. Men min cykels försvinnande är det ingen som erkänner. Märkligt, ingen har lånat den men ändå så står den inte här ute i cykelstället (?). Jag har inte använt den sen i höstas och jag har sett båda mina småbröder låna den, frågan är bara vem som lånade den sist, innan försvinnandet. Nu bryr jag mig inte vem det var som lånade den eftersom jag har fått en ny men då var jag förbannad, mest på att ingen erkände. Okej att man lånar min cykel och det var ju himla trist att den blev stulen, jag ville bara veta vem...

Nu ska den bara döpas. Idéer?

Green Grace?